TFS Barendrecht toch open voor leden

Gisteren kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan. Deze maatregelen hebben op iedereen effect maar we zullen hieronder de maatregelen die specifiek voor TFS Barendrecht van toepassing zijn opsommen.

De avond lockdown
Tussen 17.00 en 05.00 uur mag er niet worden gespeeld in de sporthal. Dat betekent dat we dus geen enkele doordeweekse training kunnen laten doorgaan aangezien deze allemaal in de avond plaatsvinden.

Mondkapjesplicht
Als er niet op de baan wordt gespeeld geldt een mondkapjesplicht, dus ook tussen de partijen door.

QR Code
Om onze sporthal te betreden is het verplicht om vanaf 13 jaar oud een geldige QR Code te laten zien gecombineerd met een identiteitsbewijs.

Geen publiek
Bij wedstrijden en trainingen is geen publiek toegestaan.

Maximaal aantal personen per m2
We mogen per 5m2 maximaal 1 persoon toelaten. In ons geval betekend dat dat we maximaal 250 mensen binnen mogen laten. Wij vinden dat als bestuur teveel en maximeren dat getal op maximaal 50 bezoekers.

Wat hebben wij gedaan om toch te kunnen spelen?
Gelukkig waren de maatregelen zoals bij nagenoeg iedere persconferentie vooraf uitgelekt. We hebben dus nog voor de persconferentie snel de zaal gehuurd voor de volledige zaterdagen van 4, 11 en 18 december zodat al onze leden in ieder geval nog 1 x per week kunnen spelen.

Hieronder de verdeling van de uren:

Jeugd: 09.00 – 12.00 uur

Recreanten: 12.15 – 14.45 uur

Senioren: 15.00 – 17.00 uur

Voor goede doorstroming willen we iedereen vragen niet eerder te komen dan jullie bloktijden en niet later te vertrekken dan de eindtijd voor het gekozen tijdsblok. We zullen controle op QR code blijven uitvoeren.

Competitie
Het lijkt er op dat de competitie nu on-hold is gezet. We verwachten dat de competitie wordt doorgeschoven naar een latere datum. Aankomende week zal Badminton Nederland de verenigingen daarover inlichten.

Tot slot
Deze maatregelen zijn niet door TFS Barendrecht bedacht. Wij voeren ze alleen maar uit. De uitvoering van dit maatregelen pakket voor de binnensporten komt merendeel voor rekening van de vrijwilligers van verenigingen. We vragen je dus het volgende:

– Heb respect voor onze vrijwilligers
– Houdt je aan de regels
– Blijf bij klachten thuis

Geef een reactie