Vrijwilligers

Bij The Flying Shuttle zijn diverse vrijwilligers actief om de sportclub levendig te houden. Zonder deze vrijwilligers zou de sportvereniging niet zijn zoals die nu is en daarom zijn wij hartstikke blij met deze mensen! Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus ben jij opzoek naar een leuke functie bij TFS? Bekijk dan hieronder welke functies vacant zijn en kom in contact met het bestuur.  Ook wanneer er geen plekken openstaan, kan je altijd mailen naar de betreffende commissie om te kijken of er iets leuks voor jou beschikbaar is.

  • Vacature Secretaris TFS

Beste TFS-leden,

Bij een aantal van jullie is het al bekend, maar bij vele waarschijnlijk nog niet: ik ben in verwachting van mijn eerste kind 😊. Hierdoor heb ik besloten om vanaf het seizoen 2020-2021 mijn functie als secretaris van TFS neer te leggen, ondanks dat ik dit sinds 2018 met veel plezier gedaan heb. Ik ga er dan ook vanuit dat wanneer de tijd daar is ik zeker weer beschikbaar zal zijn als commissie- of bestuurslid.

In het bestuur zijn we daarom op zoek naar iemand die per augustus/september de secretaris functie over wil nemen. De belangrijkste taken van een secretaris zijn; zorgen voor de agenda en de notulen van de bestuursvergaderingen, het beheren van de info@tfsbarendrecht.nl mailbox en de communicatie met de gemeente. Daarnaast denk je mee omtrent het reilen en zeilen van de club.

Ik heb het prettig gevonden om als bestuurslid echt mee te denken over de toekomst van TFS en daaraan actief deel te kunnen nemen. Door het samenzijn met de verschillende commissies ontstaat er saamhorigheid en een gezamenlijk doel.

Mocht je meer informatie willen laat het mij of iemand anders van het bestuur weten zodat ik contact met je op kan nemen.

Met vriendelijke groet,

Elvira Dupont
Secretaris TFS