Bij The Flying Shuttle zijn diverse vrijwilligers actief om de sportclub levendig te houden. Zonder deze vrijwilligers zou de sportvereniging niet zijn zoals die nu is en daarom zijn wij hartstikke blij met deze mensen! Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus ben jij opzoek naar een leuke functie bij TFS? Bekijk dan hieronder welke functies vacant zijn en kom in contact met het bestuur.  Ook wanneer er geen plekken openstaan, kan je mailen naar de betreffende commissie om te kijken of er iets leuks voor jou beschikbaar is.

  • Vacature Secretaris TFS

Door het vertrek van Elvira Dupont als secretaris van TFS Barendrecht is deze functie vrij gekomen. In het bestuur zijn we daarom op zoek naar iemand die per augustus/september de secretaris functie over wil nemen. De belangrijkste taken van een secretaris zijn; zorgen voor de agenda en de notulen van de bestuursvergaderingen, het beheren van de info@tfsbarendrecht.nl mailbox en de communicatie met de gemeente. Daarnaast denk je mee omtrent het reilen en zeilen van de club. Lijkt het jou leuk om de vereniging te helpen als secretaris? Laat het weten via voorzitter@tfsbarendrecht.nl!

  • Vacature recreantencommissie

De recreantencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de recreanten speelavonden. Ook het opvangen van nieuwe recreanten, het aanspreekpunt zijn van de recreanten en het regelen van evenementen (zoals het oliebollentoernooi) behoort tot de taken. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van de recreantencommissie? Als onderdeel van onze commissie krijg je de mogelijkheid om jouw ideeën te bewerkstelligen. Wij zijn op zoek naar mensen die denken in mogelijkheden en zich willen inzetten voor The Flying Shuttle. Laat het ons weten via rc@tfsbarendrecht.nl wanneer je geïnteresseerd bent of vragen hebt en hopelijk kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in onze commissie.