Bardiensten
Bardienstrooster
Bardienst instructies

Op zoek naar een ruimte voor een feest?

De kantine
We beschikken over een ruime zaal waarin u uw gasten kunt ontvangen voor bijna elke gelegenheid. U kunt denken aan verjaardag-, afstudeer-, familiefeesten, bruiloften, receptie, vergaderingen en/of presentaties. Voor groepen vanaf 30 personen is de kantine voor leden beschikbaar. Een arrangement op maat voor een geheel verzorgd feest.

Kantineglazen

 

 

• Minimaal 30 gasten
• Maximaal 200 gasten
• Ruime parkeer gelegenheid
• Goede bereikbaarheid

 

Plannen
Een evenement plannen kost tijd en tijd komen we allemaal tekort. Daarom zorgen wij voor een arrangement op maat in samenspraak met uw wensen. Om de avond nog specialer te maken, bieden wij u ook de mogelijkheid een eigen invulling te geven aan de hapjes. Tevens, zijn alle arrangementen uit te breiden met een buffet. Is dit toch niet helemaal waar u naar op zoek bent, kom dan met uw eigen voorstel en we bekijken samen de mogelijkheden.

Contact
Voor een uitgebreide informatie over de mogelijkheden en prijzen nodigen wij u graag uit voor een kijkje in onze kantine. Onder het genot van een drankje voorzien wij u van de juiste informatie. Een afspraak maken kan natuurlijk altijd. Stuur een mailtje naar KC@TFSBarendrecht.nl.