Team 4 start foutloos aan de competitie

De kop is eraf, we zijn begonnen! Afgelopen vrijdagavond heeft team 4 een prima start gemaakt aan de competitie door The Smashing Fellows met 0-8 te verslaan. Door de afwezigheid van de zieke Tjitske van der Vaart begon het team helaas niet compleet aan de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we een verjaardag maaltijd / teambuildingsetentje bij Miranda van der Horst ter gelegenheid van haar verjaardag. Met een goede pasta bleek dit een goede basis te zijn voor het succes.

In de dubbelpartijen maakten Melissa Evengroen en Michiel Swart beiden hun debuut in de derde divisie. In de herendubbel kon Michiel samen met Sander Lodewijk de partij eenvoudig omzetten in een winst met 15-21 en 8-21.  De damesdubbel werd door Melissa en Miranda gespeeld en gewonnen met 12-21 en 12-21.

De singelpartijen werden iets spannender maar zorgden voor geen problemen. Sander speelde de eerste singel en won de eerste set met 14-21 om daarna door te pakken en de tweede set te winnen met 11-21. Miranda verving Tjitske als eerste dame. In de eerste set trok zij in de verlenging de winst naar haar toe. En ook de tweede set won zij met 17-21. Na de eerste vier partijen kon Stefan Vissenberg eindelijk starten aan zijn wedstrijden. In de wedstrijd van de avond waren er drie sets nodig om de wedstrijd te beslissen. Stefan wist de belangrijkste punten in de derde set te pakken en zo de partij te winnen met 21-18, 19-21 en 19-21. Vervolgens mocht Melissa starten aan haar singel. In een rap tempo werd er gewonnen met 13-21 en 6-21.

Met een 0-6 voorsprong begonnen de mixen. Het op elkaar ingespeelde duo Stefan en Mirande sprokkelden de zevende winstpartij van de avond binnen met 18-21 en 10-21. Michiel en Melissa stonden voor het eerst samen op de baan, maar dat bleek geen probleem te zijn. Het laatste puntje van de avond werd binnengehaald met 11-21 en 13-21.

Een goede start dus. Komende zaterdag op 23 september om 18:00 mogen we weer verder met een thuiswedstrijd tegen BC Schollevaar. Graag tot dan!