Wij stellen aan u voor……

De 6e topper die gaat strijden voor de punten in team 1 kunnen wij aan u voorstellen….

Alweer een aantal jaren uitkomend voor ons 1e team zijn wij blij dat we hem weer hebben kunnen binden voor volgend jaar. Ongeveer 3 meter lang, het hele veld bespelend met behulp van maar 1 stap, en hiernaast ook nog eens een onwijs hoge kwaliteit in zijn spel maakt hem een angst voor elke tegenstander in de Eredivisie.
Deze angst is na afgelopen jaren alleen maar gegroeid nadat hij tijdens de laatste Nederlandse Kampioenschappen de halve finale van het enkelspel behaalde. Wat zegt dit? Heel simpel. Als TFS zijnde mogen wij met trots aan u voorstellen, 1 van de 4 beste singelaars van Nederland: Ruud Nagel.Een strijder op de baan, eindeloze rally’s en een flinke dosis doorzettingsvermogen maken Ruud tot 1 van de beste heren van de competitie, waarvan wij zeker weten dat hij onwijs veel punten binnen gaat halen voor ons. Ik bedoel, wie gaat er van hem winnen?
Ruud zelf geeft aan te gaan strijden voor het linker rijtje. Het vuur aan de schenen te leggen bij de grote clubs, en de clubs uit het rechter rijtje beteuterd de reis naar huis te gaan laten maken. Met Ruud er weer bij zijn we er nog meer klaar voor om te gaan vlammen volgend seizoen.

 

Geef een reactie