Wij stellen aan u voor……

De 5e topper die alles in de strijd gaat gooien voor ons 1e team volgend jaar kunnen wij aan u voorstellen.

Vorig jaar viel zij helaas vroeg in het seizoen uit in verband met een blessure, maar behouden wilden wij haar zeker voor TFS. Ondanks haar jonge leeftijd is zij namelijk een van de meest ervaren speelsters van de competitie en wanneer zij fit is, hoort zij duidelijk bij de beste dames van de Eredivisie.
Gespeeld op de Jeugd Olympische Spelen van Nanjing in 2014, kampioen van Nederland met BC DKC in 2015 (handig die ervaring), en ongeveer 100 titels op Nederlandse jeugdkampioenschappen stellen wij met trots aan u voor, onze 5e topper: Alida Chen

Foto: René Lagerwaard

Techniek, talent en ervaring, ongeveer een samenvatting van de benodigdheden om te zorgen dat elke tegenstander met angst de baan op gaat, wat precies hetgeen is dat wij willen zien. Een speelster van het kaliber Alida Chen wil iedereen in zijn team, waardoor wij ook hier trots zijn dat zij zich aan ons wilt binden.

Alida zelf zegt alles in het werk te stellen topfit aan de start te verschijnen om het gehele seizoen het team aan belangrijke punten te helpen en als TFS zijnde vinden wij dit laatste geen vraag maar een weet en zullen wij er zeker staan.

Geef een reactie