We mogen beginnen ……..

Jawel, we mogen weer. Het gaat weer beginnen. Hoge ogen zullen we gaan gooien, toppers zullen verrast worden en tegenstanders zullen onzeker richting Barendrecht komen. Aanstaande zaterdag, 8 september, beginnen we tijdens de Kick-Off van de Eredivisie bij BC DKC in Den Haag.

Amersfoort is onze eerste tegenstander, en daarmee hebben we meteen een concurrent voor het linker rijtje te pakken. Jazeker, u hoort het goed, het linker rijtje is waar we voor gaan, en daarvoor gaan we alles op alles zetten. Veel verenigingen zijn ons voor gegaan met deze ambitie maar we willen niet alleen gaan voor plek 5. TFS gaat niet alleen de concurrentie voor de 5e plek beteuterd de hal uit sturen, maar ook de traditionele toppers uit de Eredivisie gaan lastige avondjes Barendrecht uit of thuis tegemoet.Waarvandaan deze ambitie? Dit antwoord is heel simpel. Een team met veel jong talent, maar ook veel ervaring. Harde werkers, het grootste talent dat Nederland kent onder de heren, en spelers waarvoor men zeker naar de hal zou moeten komen. Trots zijn wij als TFS zijnde op dit team en wij weten ook zeker dat zij ons trots zullen maken.

Aanstaande zaterdag dus tijdens de Kick-Off tegen Amersfoort, ik zou zeggen: Komt dat zien!

De eerste thuiswedstrijd? Een hele mooie op 30 september. Thuis tegen Almere. Ook hiervoor geldt: Komt dat zien!!!!

Steun onze toppers tijdens de wedstrijden, moedig ze aan, en schreeuw ze naar het linker rijtje. TFS Barendrecht is er klaar voor, het team is er klaar voor en de coaches zijn er klaar voor.

We zijn 1 team, met  1 taak, en tegen de tegenstanders zou ik willen zeggen: Pak nog wat extra trainingsuurtjes dit seizoen, wat nodig zal het zijn.

Geef een reactie