Verlenging maatregelen corona

Beste TFS’er,

Gezien de persconferentie van afgelopen dinsdag en de daarbij gestelde maatregelen, vanuit het kabinet rondom het corona virus, hebben wij als bestuur helaas moeten besluiten om alle training- en speelmogelijkheden van TFS verder op te schorten tot minimaal 28 april 2020.

Als bestuur vinden wij het jammer en vervelend dat de bestaande maatregelen moeten worden verlengd, maar gezien de maatschappelijke belangen en adviezen vanuit de RIVM en kabinet is dit onvermijdelijk.

Wij denken daarnaast wel mee hoe we de leden tegemoet kunnen komen en ook in deze bijzondere tijd sportief bezig te kunnen blijven. Daarom kunnen op dit moment alle leden gratis online de Fitminton trainingen volgen. Tijdens deze online training doet Fitminton trainer Tom oefeningen live voor die iedereen thuis, in de (woon)kamer of tuin kan uitvoeren. Ook als u nog niet bekend bent met deze manier van sporten, bent u van harte uitgenodigd om mee te doen. De Fitminton is elke maandag en donderdag om 8 uur ’s avonds. Op de website (www.tfsbarendrecht.nl) zal een link komen te staan waarmee u kunt deelnemen aan de livestream.

Ook zijn we aan het kijken naar mogelijkheden om het badmintonseizoen te verlengen, zoals het gratis toegankelijk maken van het zomerbadminton voor leden. Over deze mogelijkheden zullen we in een later stadium meer communiceren.

Wij blijven u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via onze social media, email en de website.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Geef een reactie