Update!

Afgelopen woensdag hebben we een online bestuursvergadering gehad. Het is mooi om te zien dat ondanks de kleine groep bestuursleden die we op dit moment hebben iedereen betrokken en actief is. We proberen met deze groep de vereniging zo goed mogelijk door deze uitdagende tijd te loodsen maar hebben ook oog voor de toekomst.

Contributie
De contributiefactuur van TFS wordt altijd in 2 termijnen verstuurd. Zo hebben we afgelopen jaar de factuur voor de 1e termijn aan iedereen verstuurd en zouden we begin van het jaar de factuur voor de 2e termijn versturen. Omdat we in lockdown zaten wilden we eerst afwachten hoe lang dat zou gaan duren voordat we naar rato een factuur zouden versturen. Nu we sinds december 2020 nog steeds niet in de zaal kunnen trainen hebben we afgelopen woensdag besloten de 2e termijn volledig te schrappen. Ook als we weer open mogen dit seizoen zullen we daar dus geen kosten voor in rekening brengen.

Algemene ledenvergadering
Omdat Corona nog zo sterk aanwezig is op dit moment hebben we besloten de algemene ledenvergadering dit jaar online te houden. We zullen een week voor de vergadering een link delen waarmee iedereen deel kan nemen aan de vergadering. De vastgestelde datum is 26-05-2021 om 20.00 uur.

Buitentrainingen
Vanaf aanstaande dinsdag 30 maart gaan we weer lekker aan de bak! Voor leden onder de 27 jaar gaan we groepstrainingen geven en voor leden ouder dan 27 jaar worden de buitentrainingen in groepjes van 4 personen gegeven.

We starten a.s. dinsdag eenmalig om 19:00 uur i.v.m. de avondklok tot 20:30 uur. Vanaf vrijdag 2 april sporten we vanaf 19:30 tot 21:00 uur. Let op: We pakken een blok van anderhalf uur, soms kan het zijn dat we als groep eerder moe zijn, en dat we dan iets eerder klaar zijn. Maar houd rekening met anderhalf uur training 🙂.

Omdat de contributiefactuur voor de 2e termijn dus zal komen te vervallen geldt voor de buitentrainingen een kleine bijdrage van 2,50 euro per keer.

Let op inschrijven is verplicht om mee te kunnen doen.

Inschrijven voor de buitentrainingen kan via onderstaande link:
https://tfsbarendrecht.nl/inschrijven-voor-activiteiten/

Heb je vragen?

Voor vragen over de buitentraingen:
tc@tfsbarendrecht.nl

Voor vragen over de contributie:
voorzitter@tfsbarendrecht.nl

Hopelijk tot ziens op 30 maart en stay safe!

Geef een reactie