TFS Barendrecht verstevigt koppositie

Onder grote belangstelling  wist de ploeg uit Barendrecht een  7-1 overwinning te behalen op AMOR de ploeg uit Groningen. Waardoor het kampioenschap steeds dichterbij komt. Sandy Bommelijn moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan door andere verplichtingen, waardoor de geroutineerde Jeannette van der Werff haar debuut maakte als single dame. Dat ze nog steeds haar mannetje (vrouwtje) staat maakte ze duidelijk door in 3 games een keurige overwinning te behalen.

Pascalle en JeanetteAMOS wist ook dit keer de HD naar zich toe te trekken de heren Remko Bakker en Brent Maarsingh rekende af met Ruben Kweekel en Saber Afif met 18-21/21-12 en 18-21 en wisten hiermee het enige punt mee naar Groningen te nemen.  Jeannette v d Werff en Pascalle van Nielen trokken de stand gelijk door een degelijke overwinning op de dames Rosalie Teuber en Marjolein Stam in 2 games 21-19 en 21-15.

Saber Afif  overtuigende  in de single door met 21-13 en 21-5 af te rekenen met Remko Bakker. Ruud Nagel trad aan tegen Brent Maarsingh, na een koude start  11-3 achter moest Ruud alle zeilen bij zetten om de 1e game als winnaar uit de bus te komen. De 2e game ging met meer overtuiging en werd een prooi voor Ruud met 21-13.
Pascalle maakte korte metten met Rosalie in  2 games 21-8 en 21-11. Jeannette moest het opnemen tegen Marjolein de 1e game ging naar Marjolein met 15-21, maar gesteund door de talrijk aanwezige plubliek werden de 2 en 3 game overtuigend beslist in het voordeel van Jeannette.

De mix van Ruben en Jeannette tegen Remko en Rosalie ging in de 1e game gelijk op, maar ze wisten toch in 2 games te winnen  met een duidelijke uitslag van 24-22 en 21-10. Gelegenheidskoppel voor de 2emix Ruud en Pascalle hadden 3 games nodig om het laatst punt binnen te slepen, zodat een 7-1 overwinning een feit was.

De komende zondag speelt de The Flying Shuttle uit tegen Asterix uit Rotterdam. Deze vechten nog om de degradatie te ontlopen en zijn gemotiveerd om het de ploeg uit Barendrecht moeilijk te maken. Aanvang 14.00 uur.
(Bron: Paul vd Haak)