TFS Barendrecht boekt een krappe overwinning

 In de uitwedstrijd tegen DKC in Den Haag wist The Flying Shuttle een moeizame    overwinning te behalen. Met deze overwinning wisten zij de koppositie te      behouden in de 1e divisie.

De heren dubbel SaRubenber Afif en Ruben Kweekel tegen Greg Sombardier en Koen  Baan was een wisselvallige partij. De 1egame ging met 24-22 naar DKC de 2e  herstelde TFS de orde maar in de 3moesten ze na een goed alsnog  de  overwinning aan de mannen van DKC laten. Jeannette v d Werff en Pascalle van  Nielen trokken de stand gelijk door een degelijke overwinning op Alyssa  Tirtosentono en Nikki van de Ven.

Saber Afif moest aantreden tegen Leon Ham, deze was geen partij voor Saber, deze haalde een gemakkelijke zegen op Leon. Ruud Nagel had het een stuk lastiger tegen Greg en wist hem met harde klappen te verslaan. Pascalle leek op een makkelijke overwinning af te stevenen de 1e game 7-21. Nikki herstelde zich in de 2e en 3e game en ging er met de winst vandoor. Sandy Bommeleijn moest het opnemen tegen het DKC talent Alyssa maar wist in de goede en degelijke partij de stand weer gelijk te trekken. 3-3

De mixen waren bepalend of The Flying Shuttle zijn ongeslagen status kon behouden. Ruben en Jeannette kwamen op de baan tegen Leon en Nikki en haalde overtuigend de overwinning binnen. Ruud Nagel en Sandy Bommeleijn moesten het laatste punt binnen halen. Ruud wist zich goed te herstelen van zijn verloren single en konden Koen en Alyssa goed onder druk te houden en de overwinning veilig te stellen.

De komende wedstrijd zal op zondag 6 december om 14.00 uur in sporthal Lagewei zijn, en de tegenstander is dan  Duinwijck de ploeg uit Haarlem.
(Bron: Paul vd Haak)