TFS team 1 gaat zich laten horen

Team 1 heeft afgelopen zaterdag helaas met een 2-6 verlies huiswaarts moeten keren vanuit Haarlem. Ruben Kweekel en Tom Blinde startte met een herendubbel tegen de ervaren spelers Jordy Hilbink en Jorrit de Ruiter. Goed spel werd er getoond en de heren van Duinwijck kregen het niet cadeau maar het mocht helaas net niet zo zijn.

Tijdens de herendubbel stonden ook de dames van TFS op de baan, te weten Kristey Latukolan en Sandy Bommeleyn. De dames speelden wat nerveus waardoor ook zij zelf aangaven dat er meer in zat, wat dan ook een positief punt is. Per wedstrijd zullen onze dames beter worden waardoor we ons alleen maar kunnen gaan verheugen op de volgende wedstrijden.

Na de dubbels mochten de 1e singles de baan op met daarin Joran Kweekel tegen Jordy Hilbink en Sandy Bommeleyn tegen Akvile Stapusaityte. Na vorige week voegde Joran weer een mooie overwinning in 3 sets toe aan zijn totaal gewonnen partijen dit seizoen en de manier waarop was ook erg knap. Zelfs na een wat twijfelachtige in en uit beslissingen bleef hij gefocust en speelde hij de 3e set zakelijke uit. Erg knap.
Sandy Bommeleyn geeft zelf vooral aan een goede wedstrijd gespeeld te hebben tegen Akvile, met vele goede rally’s waardoor zij tevreden van de baan stapte. Geen winst, maar wel een goede ervaring om mee te nemen naar de volgende wedstrijden.

Daphne Jansen en Tom Blinde mochten de baan hierna op voor de 2e singles. Complimenten voor Daphne die een mooie overwinning behaalde met haar goede en gevarieerde spel op de sterke Raquel Humphris. Ook Tom, die mocht aantreden tegen de boomlange Jerry Natenstedt, speelde een degelijke wedstrijd waarin hij weer aantoonde niet zonder strijd ten onder te gaan.  Helaas mocht het na een spannende 1e set net niet zo zijn, maar net als vorige week een sterk optreden.

Om af te sluiten mochten de mixen de baan op. Ruben Kweekel en Daphne Jansen startte als 1e mix. Ondanks de sterke en ervaren tegenstanders lieten zij erg goed spel zien waaruit zeker potentie blijkt. De laatste wedstrijd van de dag was de mix van Joran en Kristey tegen het lange duo Jerry Natenstedt en Mandy Lenderink. Na een zeer sterke mix vorige week waar zij hun tegenstanders domineerde was het er tegen Duinwijck helaas niet maar ook dit kan een keer gebeuren. Samen zullen zij zeker sterker terugkomen.

TFS is het seizoen dus begonnen met 2 nederlagen, en het enige wat dit kan veranderen is hard werken en sterker terugkomen, wat zeker hetgeen is waar zij goed in zijn. TFS komt terug, en ze komen sterker terug. Volgende week tegen Zijderveld in Amstelveen, en het enige wat telt is de winst!

Geef een reactie