TFS start de tweede competitie helft met een 7-1

Dit maal moest The Flying Shuttle aantreden tegen IDUNA de ploeg uit Utrecht. De uitwedstrijd was een overwinning van 5-3 voor de ploeg uit Barendrecht. INDUNA is een stabiele ploeg die het goed doet in de 1e divisie, dus de Barendrechters waren gewaarschuwd.

De beide dubbels gingen naar TFS. De heren Saber Afif en Ruben Kweekel moesten het opnemen tegen Remco Kuilman en Wouter de Wildt. De heren van Barendrecht behaalde een gedegen overwinning met 21-10 en 21-19. De dames Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen waren ook de meerdere van Magda Szyca en Annemiek Rijk met 21-15 en 21-18.

De vier single partijen waren eveneens een prooi voor het team van TFS. Ruud Nagel die in de uitwedstrijd zijn meerdere moest erkennen in Rehmat Zulfiqar nam nu revanche met 21-16 en 21-17

.Saber

Ook nu werden de mix-dubbels eerlijk verdeeld, Ruben en Jeannette konden na een goede voorsprong in de eerste game het niet bolwerken tegen het goed spelende koppel Wouter de Wildt en Annemiek Rijk ook de 2e game ging naar INDUNA. Deze wisten het enige punt te behalen voor de ploeg uit Utrecht. Ruud Nagel en Sandy Bommeleyn speelde een prima mix met de game standen van 21-10 en 21-19. Hiermee was de eindstand van 7-1 bepaald en blijft de ploeg uitstekend mee draaien voor de top van het klassement.

Zondag 29 november, om 14.00 uur speelt TFS de uitwedstrijd tegen DKC in Den Haag.
(Bron: Paul vd Haak)