TFS scoort prima tegen Le Credit Sportif Velo

Ondanks een 3-5 nederlaag kan TFS terug kijken op een prima wedstrijd. Dit maal zonder de inbreng van Emil Hybel Kristensen en George Nicolaou en ook de blessurre van Alida Chen laat zich ernstiger aanzien als verwacht.

De beide dubbel moesten gelijk al in drie sets gespeeld worden. Ruben Kweekel en Tom Blinde kwamen net iets tekort tegen Alex Vlaar en Ewoud Beukers en moesten in de derde hun meerdere erkennen met 18-21. De dames Kristey Latukolan en Daphne Jansen gingen de strijd aan tegen Myke Halkema en Marleen Kuipers. Met de set standen 19-21, 22-20 en 21-15 trokken ze de stand weer gelijk. Met deze winstpartij stond de eindstand op het bord van 3-5.

De singles van Ruud Nagel, Tom Blinde en Jamie Laurens waren een prooi voor de ploeg uit Wateringen. Alex Vlaar, Rowan Scheurkogel en Dorien Lups waren te sterk voor ons. Daphne Jansen wist Marleen Kuipers eenvoudig in twee sets te verslaan met 21-12 en 21-15.
De beide mixen werden eerlijk verdeeld, Jaymie Laurens en Ruud Nagel bonden de strijd aan tegen Myke Halkema en Rowan Scheurkogel de eerste set ging duidelijk naar Velo, in de tweede kwam TFS goed terug maar de winst ging toch naar Roan en Myke.
Kristey en Ruben hadden drie sets nodig om Dorien en Ewoud te verslaan met de set standen 21-13, 18-21 en 21-17.

Nog twee partijen zijn er te gaan in de eerste fase van deze competitie. Volgende week uit tegen Smashing en 4 november thuis tegen Victoria.

Geef een reactie