TFS scoort 2 punten tegen Amersfoort

Team 1 moest aantreden tegen Amersfoort met 3 invallers. George Nicolaou en Daphne Jansen moesten helaas verstek laten gaan. Daphne werd uitstekend vervangen door Jaymie Laurens die debuteerde in de eredivisie. Jelmar Lagrouw en Stefan Vissenberg kwamen als invallers de baan op voor de heren dubbel. Ook Alida Chen moest al snel de strijd staken door in de eerste set haar knieband te verrekken.

Ondanks deze tegenvallers heeft de ploeg met veel inzet gestreden voor een goed resultaat. De HD dubbel was een gemakkelijke prooi voor Koen de Ridder en Vincent de Vries tegen invallers Jelmar en Stefan. De DD van Kristey Latukolan en Alida Chen was een lastige voor de dames van TFS ook deze ging met 21-13 en 21-11 naar Amersfoort. Vincent de Vries wist Ruben Kweekel te verslaan met 21-19 en 21-12.
Ruud Nagel won in 3 sets Harald Hiemstra te verslaan met de cijfers 14-21, 21-10 en 6-21. Alida Chen moest al snel opgeven.  Bij het uitstappen slipte ze weg waardoor een knieletsel ontstond. Debutante Jaymie Laurens had de eerste set haar zenuwen niet helemaal onder controle. Maar wist de 2 set met 17-21 naar zich toe te trekken maar moest toch de eer laten aan Meike Versteeg met 21-16.
De beide mixen moesten in 3 sets beslist worden, Ruud en Jaymie moesten hun meerdere kennen in Koen de Ridder en Renske Kwakkenbos met de cijfers 21-16, 20-22 en 21-17. Luc Maessen en Romy de Laak waren de mindere van Ruben en Kristey. Zodat een eindstand van 6-2 uit kwam, waardoor de we met slecht 2 punten naar huis terug gingen.

Volgende week staat Almere op het programma een zware kluif maar met veel inzet zal de ploeg het ze niet makkelijk maken.

Geef een reactie