TFS neemt de volle winst mee uit Limburg

TFS had geen moeite tegen het zwakke Victoria uit Hoensbroek, en keerde met een 8-0 overwinning terug naar Barendrecht. Zowel Jaymie Laurens en Sandy Bommeleijn vielen in voor Daphne Jansen die een lastige enkele blessure op liep tijdens de laatste training. Ook Alida Chen is nog onvoldoende hersteld van haar knie blessure.

Tom Blinde en Ruben Kweekel hadden geen enkele moeite tegen Quido Pluimen en Ronnie Hartman, en trokken het eerste winst punt naar zich toe met 5-21 en 9-21.De dames dubbel was ook een prooi voor TFS. Kristey Latukolan en Jaymie Laurens gaven slechts 17 punten weg in twee games.

De heren single van Ruud Nagel tegen de geroutineerde Robbert Kwee was de enige partij die in drie games gespeeld moest worden. Maar in de derde game maakte Ruud korte metten met Robbert en wist de winst te behalen met 10-21. Ook de tweede heren single tussen Tom Blinde en Ronnie Hartman was weinig spannend met 7-21 en 6-21 voegde Tom de overwinning toe aan TFS.

Ook beide dames singles waren een overtuigende overwinning voor Jaymie en Sandy. Jaymie besliste de partij in twee games, 10-21 en 5-21. Sandy had een koude start maar eenmaal op stoom kende ze geen problemen tegen Lotte Sevriens en besliste de partij met 18-21 en 12-21.

Ook de beide mixen werden beslist in het voordeel van TFS. Victoria kon geen vuist maken en moest hun meerdere erkennen in de ploeg uit Barendrecht.

Komende weken is de winter stop aan de orde. Op 6 en 7 januari volgt een dubbelweekend thuis tegen Smashing en zondag uit tegen van Zijderveld in Amstelveen.

Geef een reactie