TFS blijft op koers voor handhaving Eredivisie

Door een overwinning va 5-3 op concurrent  Hoornse  blijft The Flying Shuttle op koers voor handhaving. Van belang zijn de twee uitgestelde wedstrijden die naar verwachting op 11 februari gespeeld gaan worden. Dan speelt van Zijderveld nog uit tegen Roosterse afhankelijk van deze uitslag zal mogelijk een promotie/degradatie aan de orde zijn. Helaas moet The Flying Shuttle constateren dat de reglementen niet worden nageleefd, waardoor wedstrijden gemanipuleerd kunnen worden. Voor alsnog gaat The Flying Shuttle ervan uit dat de concurrenten hun sportieve verplichtingen nakomen. Maar moet ook constateren dat wij opstellingen voorbij zien komen die vraagtekens oproepen.

Deze wedstrijd moesten we aantreden zonder Elias Bracke, maar ook dit keer maakte Ruben Kweekel zijn opwachting. Saber Afif hij was een weekendje over vanuit Cyprus om de ploeg te versterken.

De mannen dubbel ging tussen Ruud Nagel / Ruben Kweekel en Dave Veerman en de geroutineerde Dennis Lens ook dit keer ging de overwinning naar Hoornse. De dames maakte het wat spannender met name in de tweede set maar uiteindelijk gingen Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen er met 18-21 en 25-27 met de winst vandoor.

Saber trof dit keer Dave Veerman ondanks dat Saber een nachtje had overgeslagen ging deze partij naar Saber met 14-21 en 19-21. Ruud Nagel  had moeite de concentratie vast te houden tegen Steef Wooning maar ook deze ging mee naar Barendrecht.
In de dames single ging Pascalle van Nielen de baan op tegen Chloe Mayer het jeugdig talent uit Noord Holland, Pascalle was alert en behaalde een ruime overwinning met twee keer 13-21. Sandy Bommeleyn had het lastig tegen Marsha van Beusekom en moest de winst aan haar laten met 21-13 en 21-17.

Nick Veerman en Feng Groothuijse konden het niet bolwerken tegen Ruben en Jeannette van der Werff die een uitstekende partij speelde. Het werd een duidelijk uitslag 16-21 en 12-21. Het succes volle koppel Denis Lens en Chloe Mayer zorgde voor het derde punt van Hoornse.

Het is voor The Flying Shuttle wachten tot 11 februari als de laatste inhaal wedstrijd gespeeld is om de positie op de ranglijst te bekijken…………

Geef een reactie