TFS behaalt 2e overwinning

Zaterdag middag moest TFS afreizen naar de kop van Noord Holland om aan te treden tegen BC Hoornse, de promovendus van het vorig seizoen. De Ploeg uit Hoorn is op dit moment de hekken sluiter van de eredivisie maar gaf met veel strijd en passie goede tegenstand aan de Barendrechters.

Ook deze wedstrijd moest TFS het doen zonder Elias Bracke en Stephan Branderhorst en ook Jeannette van der Werff heeft nog last van haar blessure opgelopen bij het EK veteranen. TFS ging de strijd aan met Ruben Kweekel, die een prima wedstrijd speelde.

De dubbels werden in 3 games gespeeld  en gaven volop spanning. De heren Saber Afif en Ruben Kweekel waren in de 3e met 21-19 nipt de winnaars. Marcha van Beusekom en Feng Groothuijse wonnen van Sandy Bommeleyn en Kristey Latukolan met de cijfers 19-21, 21-18 en 21-18.

Ruud Nagel opende de single tegen Dave Veerman. Ruud kon moeilijk vat krijgen op het spel van Dave, die aan het langste eind trok met 21-17 en 21-16. Ruben kwam in de baan tegen Nick Veerman  en wist de winst voor TFS binnen te halen met 17-21 en 18-21. Tegen de harde smashes had Nick onvoldoende verweer hierdoor kwam een gelijke stand op het bord 3-3..

Pascalle van Nielen speelde een gedegen partij tegen Marcha Beusekom en won met de duidelijke cijfers 12-21 en 18-21. Sandy Bommeleyn had meer moeite met het Hoornse talent Cloe Mayer. De 1e game moest Sandy dan ook een achterstand weg werken van 2-11 ze Kwam nog terug maar verloor met 21-19 en 21-15.

De beide mixen gingen naar TFS, Saber en Pascalle zetten hun overwinningen voort tegen Dave en Feng. Ruud en Kristey moesten vol aan de bak tegen Steef Wooning en Cloe Mayer maar wisten met 24-22 en 21-16 het 5e  punt binnen te halen voor de ploeg uit Barendrecht.

Komend weekend zijn er geen wedstrijden i.v.m. de Dutch Yonex Open in Almere. Zaterdag 22 oktober speelt The Flying Shuttle tegen concurrent van Zijderveld uit Amstelveen. Aanvang 18.00 uur in sporthal Lagewei.

Geef een reactie