TFS 65 jaar!

Beste (Oud) TFS leden,

TFS Barendrecht bestaat 65 jaar en dit moet gevierd worden! Op 14 en 15 juni gaan we dit groots vieren en u bent uitgenodigd! Lees het bericht goed en geef je z.s.m. op, maar uiterlijk voor 7 juni.

Op 14 juni wordt er s’avonds een activiteit georganiseerd voor jeugdleden van 19.00-21.15 uur. We verklappen nog niet alles, maar als je een echte speurneus bent en je goed bent in puzzelen dan zal je het zeker naar je zin krijgen! Kosten voor de activiteiten zijn 5 euro per persoon. Geef je op bij de JC!

Voor zowel huidige-, oud- en nieuwe leden worden er de clubkampioenschappen en een funtoernooi georganiseerd op vrijdagavond vanaf 20 uur en zaterdag van 9.00-17.00 uur. We spelen in twee categorieën: blauw en groen. In de blauwe categorie worden clubkampioenschappen gespeeld, waarvoor je je in maximaal twee onderdelen kan inschrijven (met een vaste partner). Iedereen in de blauwe categorie kan zich opgeven via www.badmintonnederland.toernooi.nl en gaat meestrijden om de felbegeerde wisselbeker! In de groene categorie wordt er gestreden in dubbels en mixen in wisselende samenstellingen om de best geklede badmintonner, de hardste smash, de mooiste service, het beste duo, de meeste 3setters, de leukste selfie en nog veel meer! Wil je meespelen in de groene categorie dan kan je je aanmelden via info@tfsbarendrecht.nl.

Na de wedstrijden staat er voor de liefhebber een overheerlijke Indonesische maaltijd klaar, verzorgt door Edith. Speel je liever niet? Dan ben je alsnog welkom om te komen aanmoedigen en aan te sluiten bij het avondeten!

De kosten voor het toernooi/kampioenschappen zijn 5,00 euro, voor het toernooi inclusief eten is dit 10 euro en wil je enkel mee eten kan dit ook voor 7,50. Geef je dan wel even op, zodat hier met de inkoop rekening gehouden kan worden. Zoals genoemd is de bijdrage voor de jeugdactiviteit van vrijdag 5 euro, maar wil je daarnaast ook zaterdag komen eten dan kan dit voor 10 euro totaal.

Alle leden oud en nieuw zijn welkom! Om 20.00 uur zullen we met zijn alle proosten op het 65 jarig bestaan van TFS met glaasje bubbels en een spetterend feest. Het thema van het feest is oud en nieuw, de dresscode goud/zwart. Vergeet niet je lievelingsnummer door te geven, wie weet hoor je jouw nummer voorkomen.

Mochten er nog vragen zijn, schroom niet  om ons aan te spreken en je vraag te stellen. Hopelijk zien we je op 14/15 juni!

Met vriendelijke groet,

De feestcommissie: Sandy Bommeleyn, Jeffrey Woudenberg, Lisa Zwaaneveldt, Folkert Blaauw en Elvira Dupont

Geef een reactie