TFS 1 doet goed mee tegen Duinwijck

Ondanks de duidelijke nederlaag van 6-2 in het voordeel van Duinwijck wist onze ploeg goede tegenstand te bieden. Hetgeen goede perspectieven bied voor de twee helft van de competitie.  Deze wedstrijd konden Elias Bracke en Pascalle van Nielen weer van de partij zijn. Dit gaf coach Saber Afif meer mogelijkheden de juiste formatie op de baan te brengen. Het wachten is nu nog op het herstel en het wedstrijd fit worden van Jeannette van der Werff.

De HD van Saber en Ruud Nagel tegen Ralph Starren en Jordy Hilbink ging met de cijfers 21-19 en 21-7 naar de ploeg uit Haarlem. De eerste game konden de mannen van TFS het nog aardig bij benen, maar de tweede game was duidelijk met voor Duinwijck.
Kristey Latukolan en Sandy Bommeleyn moesten het afleggen tegen Akvile Stausaityte en Marye Bloem , deze waren een maatje te groot voor de dames uit Barendrecht.

De heren single Jordy Hilbink en Ruud Nagel was een prima partij van beide heren. De eerste game ging met 21-12 naar Jordy de tweede game ging gelijk op maar werd in het voordeel beslist met 22-20 voor de man van Duinwijck. Elias Bracke moest aantreden tegen Jerry Naterstedt beide heren maakte er een triller van met kansen over en weer. Uit eindelijk wist Jerry de winst naar zich toe te trekken met de set standen van 22-24 / 21-10 en 21-16, en Elias mocht het applaus van het publiek in ontvangst nemen voor zijn sportieve plicht vervulling.

elias-bracke

De dames singles waren eveneens een prooi voor Duinwijck, Pascalle van Nielen vond in haar partij Akvile als tegenstander, ook dit keer kon Pascalle geen vat krijgen op het spel van Akvile die met 21-10 en 21-8 de winst naar zich toe trok. De partij tussen Sandy Bommeleyn en Dorien Lups was een spannende. Beide dames wisselde goed momenten met mindere af. De hoge inzet van Sandy werd uit eindelijk niet beloond en ook deze partij ging naar de Haarlemmers met 24-22 en 21-19.

Beide mixen gingen naar de ploeg uit Barendrecht, deze partijen werden in drie games beslist. Elias en Kristey wonnen hun partij met 19-21 / 21-15 en 17-21 van Jerry en Marije. Saber en Pascalle wisten in de derde game met de stand van 21-10 een duidelijk punt voor TFS binnen te slepen.

Volgende week sluit TFS de eerste helft van deze competitie af in Almere en kan zich daarna opmaken voor de tweede helft en voor handhaving in de eredivisie te gaan.

Geef een reactie