Speculaaspoppenactie

Na het succes van vorig jaar zal TFS ook dit jaar een speculaaspoppen actie houden. Hierbij hopen we natuurlijk weer op de steun van jullie allemaal, zodat we weer veel speculaaspoppen verkopen.

De opbrengst zal dit jaar ten goede komen aan de jeugd en team 1. Dus probeer zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen aan je vader of moeder, je oma of opa, tante of oom, buurman of buurvrouw, broer of zus, het bedrijf waar je vader of moeder werkt of in je straat.

speculaaspop speculaaspop speculaaspop speculaaspop
Een héééérlijke speculaaspop! Wie wil daar niet mee verrast worden?

De speculaaspop weegt een halve kilo en is een halve meter lang! Verpakt in een aardige geschenkdoos kosten de speculaaspoppen slechts € 5,00 per stuk. Je kunt deze speculaaspoppen bestellen bij een van de jeugdleden en/of bij Ruud nagel en Jeanette van der Werff.
Je kunt ook je bestelling sturen naar: speculaaspoppen@tfsbarendrecht.nl.

Tussen 23 november en 2 december kun je de poppen ophalen bij in de kantine van de sporthal.

Voor de jeugd is er een verkoopwedstrijd aan verbonden. Zij hebben van de trainers een verkoopformulier ontvangen. Voor de 5 beste verkopers is er een leuk cadeau! Zo steun je je club en daarnaast ook nog jezelf.

Je kunt altijd een extra verkoopformulier vragen aan Jeannette, Folkert en Ruud of downloaden via:  speculaaspoppenverkoopformulier

 

Geef een reactie