RSK toernooi 21-22 november

Afgelopen weekend waren weer de jaarlijkse regio senioren kampioenschappen. Jarenlang was dit een zeer goed bezet toernooi, een heel weekend badminton voor met name alle competitiespelers van 6eklasse tot eredivisie. Helaas was dit dit weekend niet echt het geval. Leuke wedstrijden waren er zeker  zowel in de categorie 6, de 8 was zelfs helemaal  gecanceld , als in de categorie 4 en 1.
Er werden zelfs poulewedstrijden gespeeld i.v.m. het lage aantal inschrijvingen, voor diegene die meededen dan wel weer fijn, want dan had je toch wel veel parijen, ook al verloor je je eerste wedstrijd.

Ook spelers van TFS deden mee, maar dan vooral in de categorie 4 en 6. Ruben, Kristey en Richelle, Anita vertegenwoordigen de 1, maar vielen niet in de prijzen. In de 4 speelde Herman met Rutger, van zijn oude club Schollevaar, en wist hier de herendubbel mee te winnen. En een tweede plaats te behalen met Eveline Straijer in de mix. Maar de grootste groep spelers vonden we terug in de 6 onder aanvoering van onze senior Dik Lagrouw stond daar een grote groep nog ( bijna allemaal ) junioren, die het beeld bepaalden in de 6. Uiteindelijk stond hier in elke finale wel een TFS-er en de GD was een hele TFS finale.

Finales werden gewonnen en verloren, met als resultaat een 2 e plaats voor Noah  (ME6), Melissa en Cynthia  (VD6 ), Dik en Nick (MD6), Dik en Jaymie  (GD6). Maar uiteindelijk hadden we ook regiokampioenen en wel Jaymie ( VE6 ), Jaymie met Kiona (VD6),  12 en 13 jaar !! en Manon en Ronald die het TFS onderonsje in GD6 wisten te winnen met 24-22 in de 3e set van Dik en Jaymie.

Al met al toch een geslaagd toernooi, waar jammer genoeg weinig supporters bij aanwezig waren, al vielen zo alle TFS trainingspakken wel goed op.
Nogmaals gefeliciteerd voor alle prijswinnaars en op naar een volgend  RSK met nog meer TFS