Rick Seinen: Assistenttrainer bij TFS

Laat ik me kort voorstellen; Rick Seinen, 52 jaar, getrouwd en 1 dochter Lisa van 15 jaar en woon in Dordrecht. Daarnaast werkzaam bij IT-bedrijf genaamd Atos als Inkoopmanager in Parijs.

Badminton was al voorbestemd voordat ik een sport kon kiezen want de hele familie Seinen speelden al badminton. Als 8-jarige begonnen in Dordrecht bij BC Nosvri/BC Selecta. Daarna als jeugdspeler 2 seizoenen bij Zijderveld gaan spelen. In die periode alle mogelijke jeugdselecties doorlopen en uiteindelijk weer terug naar Rotterdam.

Sinds 1990 actief trainer redelijk wat clubs mogen trainen en de afgelopen 5 jaar trainer geweest van SV Vridos in Giessenburg. Met Vridos mooie prestaties behaald van 3e naar de 1e klasse landelijk kunnen brengen wat voor de club als Vridos een mooie en unieke prestatie was. Tijd om het stokje over te geven en Ton Velberg was beschikbaar op maandag en woensdag.

Ik heb altijd contact gehouden met Pascalle en Jeannette en met Edward van den Heuvel waar ik jaren mee heb mogen dubbelen. Soms was ik even in de sporthal als mijn nichtje moest spelen tegen TFS of om gewoon even bij te kletsen met oud BC Metro/ BC Rotterdam spelers of om te eten.

Ik kijk ernaar uit om training te mogen geven als assistent en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor alle spelers.

Zie jullie dinsdag 22 augustus,
Rick Seinen

1 thought on “Rick Seinen: Assistenttrainer bij TFS

Geef een reactie