Recreanten nieuwsbrief 1 oktober 2020

Beste recreanten,

Het is fijn om te zien dat er alweer veel gespeeld wordt op de recreantenavonden. Door de oplopende coronabesmettingen is het wel erg belangrijk om aan de regels te houden. Voor meer informatie wat deze zijn, kan je lezen in het protocol te vinden op de website.

De overheid heeft besloten de sportkantines te sluiten voor de komende drie weken. De bardiensten hoeven daarom deze weken niet gedraaid te worden. Het wordt na deze datum duidelijk of de bardiensten weer kan worden opgestart. De indelers kunnen wel doorgaan, dus zijn wij opzoek naar extra indelers. Laat het ons weten via recreantencommissie@tfsbarendrecht.nl als je vrijwillig wilt meehelpen.

Daarnaast roepen wij alle spelers op om mee te helpen met het organiseren van de nieuwe coronamaatregelen. Zo is het belangrijk dat er elke avond minstens één deur geopend is. Ook is het belangrijk om gereguleerd naar de indeeltafel te lopen en af te wachten om de 1,5 meter te waarborgen. Spreek elkaar erop aan wanneer dit niet gebeurd. Het is verplicht om in te schrijven via de website. Niet zeker of je al bent aangemeld? Stuur een mail naar website@tfsbarendrecht.nl

De Hoeksche Waard Competitie is vanaf 1 oktober 2020 begonnen. Dit jaar spelen er twee teams mee (poule A en poule D). De spelers kunnen zich op de website bij het aangemaakte evenement HWC inschrijven. Als er vragen zijn, kan je deze stellen aan Maurice Wetzels als coördinator voor deze competitie via HWC@tfsbarendrecht.nl Wij wensen de spelers veel succes met de wedstrijden.

Met vriendelijke groet,

De recreantencommissie

Geef een reactie