Overtuigende overwinning van The Flying Shuttle

Afgelopen zaterdag boekte TFS zijn derde overwinning op rij. Deze keer was de opdracht een goed resultaat te boeken tegen van Zijderveld uit Amstelveen. Deze had de kop positie voor deze ontmoeting, maar de gemotiveerde ploeg uit Barendrecht wist een 8-0 overwinning binnen te slepen.
Saber Afif en Ruben Kweekel beten de spits af tegen Norbert van Barneveld en Maikel Spruyt. Deze ging met 21-16 en 21-14 naar TFS. De dames dubbel was de enige partij die in drie games gespeeld werd. Invalster Anita Liu en Pascalle van Nielen moesten de eerste game aan Simone Hermsen en Nikkie Hosseinnia laten, maar trokken met 21-13 en 21-17 deze partij naar zich toe.

Alle single partijen gingen in twee game naar TFS.  Ruud Nagel moest in de tweede game nog even gas geven om de tweede game af te sluiten met een 21-18 overwinning. Ook Sandy Bommeleijn winst weer een uitstekende partij op de mat te leggen. En mooie overwinning op Nikki was het resultaat.
De mix dubbel van Ruben en Sandy tegen de geroutineerde Norbert en Nikki ging redelijk gelijk op maar ging uit eindelijk naar Ruben en Sandy. Ruud en Anita wonnen de tweede mixdubbel met 21-19 en 21-11. En hiermee was een duidelijke overwinning een feit.

Komend weekend zijn de eerste dubbel wedstrijden aan de orde. Zaterdag om 18.00 uur thuis tegen BC Amersfoort en zondag reist de ploeg af naar de ploeg Amor uit Groningen.(Bron: Paul vd Haak)