Nieuwe secretaris stelt zich voor

Al jaren kennen jullie mij als lid van TFS. Sinds maart ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en vervul ik de vacature van secretaris binnen de vereniging.

Ooit ben ik begonnen als jeugdlid, daarna ben ik competitiespeler geworden, om vervolgens jeugdtraining te geven en jaren later me aan te sluiten bij de kantine commissie. Badminton heeft mijn hart gestolen, met name deze club: TFS. Een club waar iedereen van jong tot oud van ervaren tot onervaren speler terecht kan. Een club vol gezelligheid. Een club met ambitie. Een club die niet kan bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze club. Als secretaris vind ik het leuk om mee te denken over de doelstellingen van de vereniging en nog belangrijker hoe we deze doelstellingen kunnen behalen en de vereniging gezond kunnen houden.

Wat jullie misschien niet van mij weten is dat ik naast badmintonnen het ook erg leuk vind om te ontsnappen uit escape rooms, ik dol ben op spelletjes spelen en ik ervan hou om te reizen. Ik het dagelijks leven ben ik werkzaam als GZ-psycholoog bij een jeugdafdeling van een GGZ instelling. Sporten helpt mij om mijn hoofd leeg te maken, naast dat ik het ook gewoon erg gezellig vind.

Ik hoop jullie op de vereniging te zien, eventueel onder het genot van een drankje in de kantine.

Sportieve groeten,
Elvira Dupont

1 thought on “Nieuwe secretaris stelt zich voor

Geef een reactie