Kick-Off Carlton Eredivisie

Kick-Off Carlton Eredivisie 10 september 2016

Op zaterdag 10 september 2016 vanaf 14.00 uur vindt de Kick-off plaats van de Carlton Eredivisie 2016/2017 in T-Kwadraat in Tilburg.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Klik hier om je aan te melden om mee te gaan…..

10 verenigingen doen mee in de Carlton Eredivisie en zullen gaan strijden om het landskampioenschap. Nieuw zijn The Flying Shuttle Barendrecht en Hoornse BV, die de plaatsen van respectievelijk BC Smashing en BV Slotermeer hebben overgenomen. Verder doen mee landskampioen en bekerwinnaar Van Zundert/ VELO, AviAir Almere, BC Amersfoort, BC Duinwijck, BC DKC, BV Van Zijderveld, Roosterse BC en BC Victoria.

Het seizoen begint net als vorig jaar met een kick-off. Op zaterdag 10 september 2016 vanaf 14.00 uur wordt begonnen met een gezamenlijke speelronde, waarbij alle 10 de eredivisieverenigingen tegelijkertijd op één locatie in actie zullen komen.

Wedstrijden speelronde 1:

AviAir Almere BC Amersfoort
BC DKC BV Van Zijderveld
Roosterse BC Van Zundert /VELO
TFS Barendrecht BC Victoria
Hoornse BV BC Duinwijck

Klik hier voor het complete speelschema van de Carlton Eredivisie 2016/2017.

Na afloop van de Kick-Off is het mogelijk om deel te nemen aan een buffet (nasi, saté, patat, spaghetti, bijgerechten) : kosten 12 euro per persoon. Het buffet dient op de dag zelf te worden afgerekend. Klik hier om je voor het buffet aan te melden.

Kom je favoriete vereniging aanmoedigen op 10 september in T-Kwadraat, Olympiaplein 382 (Stappegoorweg), 5022 DX in Tilburg! De toegang is gratis!

 

Geef een reactie