Hoe team 4 kampioen werd …….

Of ik even in de pen wilde klimmen na zo’n geweldig seizoen met zo’n geweldig team? Maar natuurlijk! Alleen waar te beginnen?

GEFELICITEERD

Bij het debuut van Michiel, die een seizoen begint met een service in het net, maar het seizoen eindigt als sterspeler in zijn eerste seizoen bij TFS, en zijn eerste seizoen in de 3e divisie?

Bij Tjitske, die na een blessure het nieuwe jaar in knalt met hetgeen waar ze voor haar blessure mee was begonnen, namelijk winnen?!

Bij Sander, die, ondanks dat die niet helemaal tevreden was over zijn resultaten, naar mijn mening wel van onschatbare waarde was voor het team met zijn ervaring, en heel veel onwijs belangrijke punten binnen heeft gehaald?

Bij Miranda, waar ik het genoegen mee had te mixen, (welke zij overigens volledig gedomineerd heeft als een echte koningin aan het net), die als “niet singelaar” gewoon eventjes bijna al haar singles wint, en in al haar wedstrijden dit seizoen nog maar een keer laat zien waarom ze zeker thuis hoort op dit niveau?

Of bij Melissa, die, ook debuterend in de 3e divisie, rustig 70% (iets meer zelfs) van haar wedstrijden wint en zich als “jonkie” van het team onwijs goed staande hield, en ondanks haar blessure de laatste wedstrijden van het seizoen er toch was als steun voor het team?

Of bij een team, dat het seizoen begon met een paar dikke uitslagen, daarna wat gas terugnam, om vervolgens de laatste wedstrijd, toen het echt spannend werd op z’n top te presteren om zo het kampioenschap in de 3e divisie?

In ieder geval was het een gezellig, sportief, met pieken en dalen gevuld seizoen, waarbij we het met de best mogelijke afsluiting zijn geëindigd.

Miranda, Tjitske, Melissa, Sander en Michiel bedankt voor dit seizoen! Het was me een genoegen!

Leonard, Rick en Danny ………  BEDANKT!

Namens het team,
Stefan Vissenberg

 

Geef een reactie