Competitie teams TFS Barendrecht gaan voor de winst

TFS Barendrecht vs Van Zijderveld

Afgelopen zaterdag mocht team 1 aantreden tegen van Zijderveld 2. Een mooie kans om punten te pakken aangezien Van Zijderveld laag op de ranglijst staat met vooralsnog als beste resultaat een gelijkspel tegen BC Schollevaar.

Helaas heeft team 1 een flinke aderlating door de blessures van zowel Kristey als Farrah-Iffah. Ook Stan is nog niet helemaal fit maar wel op de weg terug van een lichte blessure.

De wedstrijden

Zoals altijd waren eerst de dubbels aan de beurt. Stan en Ravin speelden tegen Cheng Hao en Dion Keulen een prima wedstrijd en pakten al snel de overwinning (21-16 / 21-14).

Meerte speelde vanwege het ontbreken van Kristey en Farrah-Iffah de damesdubbel met Maaike van den Dorpe die bereid was in te vallen uit ons 2e divisie team. Meerte en Maaike werkten hard maar konden helaas net niet de eerste set over de streep trekken. De 2e set ging lang gelijk op maar ging helaas ook verloren (19-21 / 17-21). Waardoor 1-1 de tussenstand was.

De singels
Patrick Kwee, de singelaar in de ME1 van Van Zijderveld, bleek een maatje te klein voor Ruud. Ruud speelde op zijn gemak en won in duidelijke cijfers zijn enkel, al leek Ruud in de 2e set bijna zijn best te doen om het nog spannend te maken. (21-7 / 21-19).

Meerte speelde haar VE1 tegen Monique Slaman. Zoals de naam ogenschijnlijk impliceert kwam Monique ook met harde slagen uit de startblokken geschoten. Meerte moest duidelijk even acclimatiseren maar herpakte zich snel. Het ging lange tijd gelijk op maar Meerte trok de eerste set naar zich toe. In de 2e set bleef Meerte gedisciplineerd het spelplan uitvoeren en liet Monique de meters maken. Dit betaalde zich uit in een groter verschil in cijfers en zo won Meerte ook haar enkel partij in twee sets. (21-19 / 21-13).

Ravin vs Haico Mulder leek aanvankelijk een snelle partij te worden. De eerste set was Ravin heer en meester maar in de tweede set liep het aanzienlijk minder soepel. Toch won ook Ravin met duidelijke cijfers (21-13 / 21-15).

Maaike speelde met veel inzet tegen Audrey Oey en won de eerste set. De tweede set begon niet goed voor haar en Maaike had bij rust een grote achterstand en kon de set niet meer naar zich toetrekken. Ook de derde set ging helaas verloren ondanks de grote inzet van Maaike (21-19 / 12-21 / 13-21).

Tussenstand 4-2

Deze week speelden Ruud en Meerte de eerste mix tegen Dion Keulen en Elisa Piek. Dion en Elisa werkten hard maar dankzij goed netspel van Meerte en Ruud en slim spel op de juiste momenten pakten ze de eerste set na een eerdere achterstand. De tweede set ging makkelijker hun kant op. Ruud en Meerte genoten met een glimlach op hun gezichten zichtbaar van de pot (21-18 / 21-15).

Het slotakkoord was aan Stan en Maaike die het opnamen tegen Cheng Hao en Audrey Oey. Stan en Maaike vochten voor wat ze waard waren. Met name de tweede set was heel spannend en ging maar nipt verloren met 21-23. Een derde set hadden we graag gezien. Ondanks alle inzet verloren ze de partij in twee sets en daarmee werd de eindstand 5-3 winst voor TFS.

Een mooie winst na de vele 4-4 wedstrijden 😁

Niet alleen team 1 had afgelopen weekend succes!
Hier de uitslagen van de overige teams:
4e divisie TFS BARENDRECHT 4 – SHOT BC 2 6-2
5e divisie TFS BARENDRECHT 5 – ASTERIX BC 7 8-0
2e divisie ZWALUWEN DE BC 2 – TFS BARENDRECHT 2 2-6

Top gedaan iedereen!
En bedankt Maaike voor het invallen.

Geef een reactie