14 jarige debuteert in de eredivisie met een single overwinning

Dapfne Jansen maakt een succesvolle periode door. Het vorige weekend sloot ze af met de titel kampioen Zuid- West bij het regio kampioenschap. Dit weekend maakte coach Saber Afif plaats in zijn selectie tegen Victoria BC waar ze in 2 sets de overwinning wist te behalen op Lieke Maes.

daphne

Verder werd in een matig bezette sporthal een 4-4 gelijk spel gerealiseerd door TFS. Ook dit keer moest The Flying Shuttle het doen zonder Elias Bracke, maar was Jeannette van der Werff weer inzetbaar.

De MD Saber Afif en Ruud Nagel moesten aantreden tegen Ben Maes en invaller Tom van der Berg de mannen van TFS waren een maatje te sterk en brachten de 1-0 op het score bord. De stand werd weer gelijk getrokken door de dames van Victoria, de eerste set was duidelijk met 15-21 voor de Limburgers de tweede ging gelijk op maar met de stand 21-23 wisten Jessie van Wijk en Lieke Maes de overwinning binnen te halen. Door de lange afwezigheid miste Jeannette het nodige wedstrijd ritme.

Ruben Kweekel ook dit keer ingezet als invaller moest opboksen tegen Niels Veenstra, de eerste set was voor Ruben met 21-16 de tweede ging nipt naar Niels die ook de derde omzette in winst met 17-21. Ruud Nagel ging de baan op tegen Tom van der Berg dit was een partij om snel te vergeten. Tom kon geen enkele tegenstand bieden en ging met de cijfers 21-0 en 21–5 ten onder. Ook de dames singles werden eerlijk verdeeld Dapfne Jansen won maar Sandy Bommeleijn moest haar meerdere erkennen in Jessie van Wijk met de set standen 11-21 en 16-21.

De GD moesten de beslissing brengen Saber en Pascalle van Nielen haalde een duidelijke overwinning op Niels en Marloes Maes met 21-13 en 21- 13. Ruben en Kristey Latukolan moesten het onderspit delven tegen Ben Maes en Rachelle Haan. Het gelegenheidskoppel van The Flying Shuttle moest nog duidelijk aan elkaar wennen en gingen er af met 11-21 en 18–21.

Hierdoor moesten de beide ploegen genoegen nemen met een gelijk spel. A.s. zondag zal The Flying Shuttle afreizen naar Amstelveen waar de volgende wedstrijd zal plaatsvinden voorbehoud eredivisie

Geef een reactie